ΤΟΠΙΚΑ

Πέμπτη η Σοφία Ασημομύτη στο έξαθλο

Πέμπτη η Σοφία Ασημομύτη στο έξαθλο

Ικανοποιημένες είναι από την εμφάνιση της Σοφίας Ασημομύτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της τόσο η ίδια η αθλήτρια όσο και η προπονήτρια της Φραγκίσκα Αρμάου.

Στο δυσκολότερο αλλά και πιο πλήρες αγώνισμα του στίβου, στο έξαθλο των συνθέτων αγωνισμάτων η Σοφία κατέλαβε την 5η θέση με ρεκόρ συλλόγου 3.220 βαθμούς. Για να συγκεντρώσει αυτή την βαθμολογία πέτυχε 15.26 στα 80μ με εμπόδια, 4.16 στο μήκος, 8.65 στη σφαιροβολία, 15.12 στον ακοντισμό και 4.46.59 στα 1.200μ.

Έτσι η Σοφία συνεχίζει την παράδοση καλών εμφανίσεων στα σύνθετα για τα κορίτσια του ΑΟΜυκόνου που ξεκίνησε το 2013 με την Φραγκίσκα Αρμάου και τον προπονητή της τότε Πέτρο Δημητσάντο και συνεχίστηκε με την Έμμυ Ιωακειμίδου μέχρι πρόσφατα.

Για τη Σοφία οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν τελείωσαν για το 2020 καθώς μαζί με την συναθλήτρια της την Ιωάννα Σκάρτσο θα αγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18 στην Πάτρα τον Αύγουστο με σκοπό να αποκτήσουν πείρα και να συλλέξουν εμπειρίες.

Παρά τις ειδικές συνθήκες που αντιμετώπισε ο αθλητισμός εν γένει φέτος, και ειδικά τα σύνθετα λόγω της πολυπλοκότητας τους, η Φραγκίσκα Αρμάου είναι ευχαριστημένη από την απόδοση της αθλήτριας της και πιστεύει ότι στον επόμενο αγώνα μαζί με την Ιωάννα θα σημειώσουν ατομικά ρεκόρ.

Ο σύλλογος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την εθνική προπονήτρια των συνθέτων Δέσποινα Πάκου για την στήριξη των αθλητριών μας, τόσο ηθικά όσο και έμπρακτα αλλά και την αθλήτρια του Εμμυ Ιωακειμίδου για τις πολύτιμες συμβουλές της.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.