ΤΟΠΙΚΑ

Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Ο λόγος που ταξίδεψαν στο Λονδίνο και η αλήθεια για το ακίνητο στη Μύκονο

Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Ο λόγος που ταξίδεψαν στο Λονδίνο και η αλήθεια για το ακίνητο στη Μύκονο

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ ταξίδεψαν το περασμένο Σαββατοκύριακο από τη Νέα Υόρκη προς το Λονδίνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στο Πρωινό, ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του ετοιμάζονται για την μετεγκατάστασή τους στη βρετανική πρωτεύουσα.  Σκοπός του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, όπως αναφέρθηκε, είναι να μοιράσουν την απόσταση Νέας Υόρκης και Αθήνας και το Λονδίνο είναι η ιδανικότερη επιλογή.

Άλλωστε, ένα από τα παιδιά της οικογένειας ζει στη Μεγάλη Βρετανία και θα βρίσκονται κοντά του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι πληροφορίες που θέλουν τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ να επιθυμούσαν να αγοράσουν το σπίτι του κ. Πρόδρομου Ενφιεντζόγλου στη Μύκονο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το εν λόγω σπίτι έχει διάφορες οφειλές και πριν από έναν μήνα βγήκε σε πλειστηριασμό. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τον ΑΝΤ1, ο Παύλος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πάρει κάποιο σπίτι που να έχει χρέη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.