ΤΟΠΙΚΑ

Πάσχα στη Μύκονο μετά από δύο χρόνια – Επισκέπτες και κάτοικοι το γιορτάζουν όλοι μαζί

Πάσχα στη Μύκονο μετά από δύο χρόνια – Επισκέπτες και κάτοικοι το γιορτάζουν όλοι μαζί
Λαοθάλασσα στο νησί που έκλεψε ξανά την παράσταση

Πολλοί κάτοικοι των μεγαλουπόλεων επιστρέφουν προσωρινά στους τόπους καταγωγής τους και γλεντούν μαζί με τους δικούς τους κοντά στην ανοιξιάτικη φύση, ύστερα από έναν παρατεταμένο και βαρύ χειμώνα.

Χιλιάδες επισκέπτες επέλεξαν τις Κυκλάδες για τις φετινές τους πασχαλινές διακοπές. Τα νησιά του νομού έχουν την τιμητική τους το φετινό Πάσχα μετά από δύο χρόνια μέτρων και απαγορεύσεων.

Το φετινό Πάσχα είναι προάγγελος του καλοκαιριού για τις Κυκλάδες, αναμένοντας μια πολύ δυναμική τουριστική περίοδο. Τοι γιορτάζουν και πάλι όλοι μαζί, κάτοικοι και επισκέπτες. Μεγάλη Παρασκευή στους επιτάφιους και Μεγάλο Σάββατο στις εντυπωσιακές αναστάσεις, οι εκκλησίες και οι γειτονιές των Κυκλάδων απέκτησαν και πάλι ζωή το φετινό Πάσχα. Κάποια νησιά κατάφεραν να αγγίξουν τα νούμερα επισκεψιμότητας του 2019 κάποια άλλα, κινήθηκαν λίγο πιο χαμηλά αλλά οι τοπικές οικονομίες δούλεψαν εξαιρετικά.

Την Κυριακή του Πάσχα, οι Κυκλάδες γιορτάζουν παραδοσιακά με τις οικογένειες, τους φίλους, τις παρέες να βρίσκονται ξανά στο σούβλισμα του αρνιού, την ώρα που στις ταβέρνες και στα εστιατόρια επικρατεί το αδιαχώρητο.

Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία και όμορφες στιγμές.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.