ΤΟΠΙΚΑ

Πάρος: Αδυναμία επέμβασης του Δήμου σε περιστατικά παραβατικότητας στις παραλίες

Πάρος: Αδυναμία επέμβασης του Δήμου σε περιστατικά παραβατικότητας στις παραλίες
Η ισχύουσα νομοθεσία για τις παραλίες και τους αιγιαλούς δεν επιτρέπει στον Δήμο Πάρου να επεμβαίνει σε σειρά περιστατικών παραβατικότητας.
Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος ζητάει την άμεση συνεργασία με την Κτηματική Υπηρεσία για τον έλεγχο και τη διαχείριση του Δημόσιου χώρου προς όφελος όλων.
“Προς όφελος των δημοτών και επισκεπτών μας και την εύρυθμη λειτουργία του νησιού μας, κρίνουμε απαραίτητη την άμεση συνεργασία με τη Κτηματική Υπηρεσία για τον έλεγχο και τον καθορισμό ορίων στις εκμισθώσεις, τη διαχείριση του Δημόσιου Χώρου, καθώς και τη δυνατότητα ελέγχου και την επιβολή προστίμων σε σχέση με την έκταση που καταλαμβάνουν τα ομπρελοκαθίσματα στις παραλίες.
Ο Δήμος Πάρου, κατά τη διάρκεια συνεδρίου της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου, στις 10 & 11/11/2022, κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για τη διευθέτηση των προαναφερθέντων ζητημάτων.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.