ΤΟΠΙΚΑ

Παρέμειναν στη θέση τους οι δύο Αστυνομικοί Διευθυντές των Κυκλάδων

Παρέμειναν στη θέση τους οι δύο Αστυνομικοί Διευθυντές των Κυκλάδων

Πραγματοποιήθηκαν από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας οι κρίσεις στο σώμα, από τις οποίες όπως γράφτηκε σε χθεσινό δημοσίευμα, τοποθετήθηκε ως νέος Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής των Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου ο Υποστράτηγος Εμμανουήλ Δουρβετάκης.

Ωστόσο, δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στις θέσεις των Αστυνομικών Διευθυντών που υπηρετούν στην περιοχή μας οι οποίοι ανανέωσαν τη θητεία τους στα νησιά.

Έτσι στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομικών Υπηρεσιών Κυκλάδων παραμένει ο Κωνσταντίνος Ανθούλης, ενώ τη θέση του ως βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου διατηρεί ο Γεώργιος Βάμβουκας.

Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.