ΤΟΠΙΚΑ

Παρελθόν από τις Μικτές Ομάδες ο Γιώργος Μοστράτος, οι πιθανότεροι αντικαταστάτες του

Παρελθόν από τις Μικτές Ομάδες ο Γιώργος Μοστράτος, οι πιθανότεροι αντικαταστάτες του

Αλλαγή σελίδας για τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς ο μέχρι πρότινος προπονητής των ομάδων Γιώργος Μοστράτος, απάντησε αρνητικά, στο νέο μοντέλο 2 προπονητών.

Αρνητική απάντηση

Η απόφαση του Γιώργου Μοστράτου, ώστε να είναι ο ένας από τους 2 προπονητές που θα κάτσουν στον πάγκο των Μικτών, ήταν αρνητική. Τόσο το οικονομικό σκέλος, όσο και το νέο μοντέλο που λέει συνύπαρξη δύο τεχνικών, ήταν οι κύριοι λόγοι, που οδήγησαν τον νεαρό τεχνικό, ώστε να πάρει την απόφαση να μην συνεχίσει στις Μικτές.

Συνεδριάζει την Τετάρτη η ΕΠΣ Κυκλάδων

Το τι μέλει γενέσθαι στις Μικτές ομάδες και ποιοι θα αναλάβουν το δύσκολο έργο του προπονητή, αναμένεται να αποφασιστεί την ερχόμενη Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οι πιθανοί αντικαταστάτες του

Ήδη στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων, έχουν φτάσει 12 βιογραφικά, μέσα από τα οποία ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρένος Φρέρης με την βοήθεια των συνεργατών του και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, θα αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες του Γιώργου Μοστράτου.

Τα 12 βιογραφικά των προπονητών είναι:

Του Σταύρου Κονιδάρη, του Βαγγέλη Γατσέλου, του Αλέξη Κωνσταντόπουλου, του Θοδωρή Καραβά, του Μιχάλη Βασάλου, του Άκη Μπελεγρίνη, του Νίκου Βουτσίνου, του Γιώργου Ρούσσου, του Φίλιππου Ανύση  και ακόμα τριών προπονητών εκτός Κυκλάδων.

Προπονητές στα τμήματα Κ12 και Κ14

Από την νέα αγωνιστική χρονιά και σύμφωνα με τις αλλαγές της Ομοσπονδίας, οι δύο προπονητές των Μικτών Ομάδων, θα έχουν την επίβλεψη δύο κατηγοριών, της Κ12 και της Κ14.

Ο πρώτος θα έχει την επίβλεψη ποδοσφαιριστών που θα ανήκουν στον βόρειο τομέα, της Άνδρου, της Τήνου, της Μυκόνου, της Σύρου και των Δυτικών Κυκλάδων, ενώ ο δεύτερος θα έχει την επίβλεψη της Ίου, της Σαντορίνης, της Νάξου και της Πάρου.

Οι ηλικιακές κατηγορίες των ποδοσφαιριστών θα είναι από 11 έως και 14 ετών.

Συνεχής ενημέρωση από την ΕΠΟ

Στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας να υπάρχει κοινή γραμμή σε όλες τις Ενώσεις, θα παρέχονται στους εκάστοτε προπονητές ενημερωτικά βιβλία και οδηγίες.

Οι τεχνικοί των ομάδων θα βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους αντίστοιχους των Εθνικών Ομάδων, έτσι ώστε να υπάρχει μία διαρκής επαγρύπνηση, στο θέμα της εξέλιξης των νεαρών ποδοσφαιριστών.Πηγή :

arthografos.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.