ΤΟΠΙΚΑ

Παρέλαση των σταρ της μουσικής και αυτό το καλοκαίρι στο Cavo Paradiso

Παρέλαση των σταρ της μουσικής και αυτό το καλοκαίρι στο Cavo Paradiso
Τα γενέθλια του γιόρτασε στον φυσικό του χώρο στο Cavo Paradiso o διεθνούς φήμης DJ Morales

Είναι σημείο αναφοράς στο νησί χρόνια ολόκληρα το Cavo Paradiso και αυτό το καλοκαίρι όλο το διεθνές τζετ σετ της μουσικής έχει περάσει στον χώρο που δίκαια έχει χαρακτηριστεί ένας από τους καλύτερους στον πλανήτη.

Ο Νίκος Δακτυλίδης είναι ένας μοναδικός μαέστρος του είδους να «χτίζει» με τις καινοτόμες ιδέες του μεγάλα brand και το κορυφαίο δημιούργημα του το δίχως άλλο ,το ιστορικό Cavo Paradiso ξεπέρασε τις δυσκολίες της πανδημίας και κατόρθωσε να κάνει και αυτό το καλοκαίρι την διαφορά στο είδος του με τους καλύτερους DJ στον κόσμο να έρχονται στη Μύκονο.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα με αφορμή την παρουσία του διεθνούς φήμης DJ Μοράλες γιόρτασαν από κοινού τα γενέθλια του ανθρώπου που κάθε καλοκαίρι ξεσηκώνει στον μαγικό χώρο του Cavo Paradiso τους θαμώνες του με τις μουσικές του επιλογές.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.