ΤΟΠΙΚΑ

Παράταση υποβολής αιτήσεων στο Επιμελητήριο ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Παράταση υποβολής αιτήσεων στο Επιμελητήριο ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Έως τις 27 Ιουλίου 2020 η παράταση υποβολής αιτήσεων αξιολόγησης εστιατορίων για την ένταξη στο δίκτυο Aegean Cuisine.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων των εστιατορίων για την ένταξή τους στο δίκτυο Aegean Cuisine έως και τις 27 Ιουλίου 2020, εξαιτίας των νέων συνθηκών που έχουν επιφέρει αλλαγές στη λειτουργία των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης.

Η υποβολή αίτησης αφορά τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν για πρώτη φορά στο δίκτυο, ενώ για τα ήδη υφιστάμενα μέλη του δικτύου Aegean Cuisine δεν απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης. Μόνο εάν κάποιο υφιστάμενο μέλος δεν επιθυμεί να είναι πλέον μέλος του δικτύου, οφείλει να αποστείλει γραπτή ενημέρωση προς το Επιμελητήριο Κυκλάδων προκειμένου να εξαιρεθεί από τη διαδικασία και να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες αφαίρεσης του ειδικού σήματος.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://bit.ly/2ITuIb0 Σημειώνεται ότι για την ένταξη των νέων επιχειρήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει αριθμού πρωτοκόλλου.

Οι επιτόπιες επιθεωρήσεις, τόσο στις νέες όσο και στις υφιστάμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να παραμείνουν στο δίκτυο, θα ολοκληρωθούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ όλες οι επιχειρήσεις θα ενημερωθούν για την επόμενη φάση της αξιολόγησης, μόλις ολοκληρωθεί η υποβολή των αιτήσεων.

Και φέτος ο κύκλος επιθεωρήσεων θα πραγματοποιηθεί χωρίς χρέωση για τις επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της προβολής και προώθησης της επιχειρηματικής δράσης «Δημιουργία Cluster για τα Κυκλαδικά προϊόντα του τομέα της αγροδιατροφής και της γαστρονομίας».

Περισσότερες πληροφορίες για το cluster μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο https://bit.ly/2O4VXBU. Επίσης, περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία και τις προδιαγραφές πιστοποίησης Aegean Cuisine μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο https://bit.ly/2ITuIb0, κάτω από την αίτηση και στην ενότητα «Κυκλάδες».

Για απορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο emailspapakosta@cycladescc.gr
ή/και στα τηλέφωνα 22810-82346 (εσωτ. 129), κιν. 6936811332 (Στεφανία Παπακώστα).

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.