ΤΟΠΙΚΑ

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος ο Μιχάλης Ζουγανέλης(Μπαλτάς) αλλά παραμένει δημοτικός σύμβουλος.

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος ο Μιχάλης Ζουγανέλης(Μπαλτάς) αλλά παραμένει δημοτικός σύμβουλος.
Για λόγους υγείας όπως αναφέρει δήλωσε την παραίτηση του από αντιδήμαρχος,ελπίζει όμως σε επιστροφή σε ένα χρόνο που θα γίνουν οι εκλογές

Με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο και κάνοντας αναφορά στο θέμα υγείας που αντιμετώπισε με τον Covid,καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Ζουγανέλης Μπαλτάς παραιτήθηκε από την θέση του αντιδημάρχου της Μυκόνου αλλά παραμένοντας παράλληλα όμως δημοτικός σύμβουλος.

Ο Μπαλτάς θέλησε  μάλιστα να ευχαριστήσει για την συνεργασία τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά, ενώ προανήγγειλε αν φυσικά όπως τόνισε είναι σε θέση, επιστροφή σε ένα χρόνο για να ζητήσει την ψήφο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές από τους πολίτες της Μυκόνου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της παραίτησης από την θέση του αντιδημάρχου του Μιχάλη Ζουγανέλη Μπαλτά.

«Φίλες και φίλοι,
Στη ζωή μερικές φορές υπάρχουν και οι λεγόμενες στραβές, που ευτυχώς στην περίπτωσή μου δεν είναι μεγάλες, είναι όμως αρκετές για να με φέρουν μπροστά σε διλήμματα και αποφάσεις.

Δυστυχώς μετά την νοσηλεία μου για ένα μήνα στο νοσοκομείο λόγω COVID και μετά από τόσους μήνες επιμένουν να υπάρχουν συμπτώματα, που με εμποδίζουν να είμαι όπως παλιά.
Και όσο περνάνε οι εβδομάδες και υπάρχει δόξα τω θεώ πολύ δουλειά αυτό με επιβαρύνει περισσότερο. Ξέρετε πολύ καλά ότι είμαι λίγο (;) εγωιστής και περήφανος και ό,τι κάνω, θέλω να το κάνω καλά. Έτσι αποφάσισα και ζήτησα από τον Δήμαρχο και πάνω από όλα φίλο Κωνσταντίνο να αφήσω τα καθήκοντα του αντιδημάρχου και να παραμείνω στη θέση του δημοτικού συμβούλου

Διευκρινίζω σε όλους τους τόνους, ότι παραμένω μέλος της Πρωτοβουλιας Δράσης και στηρίζω το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά.

Ελπίζω μέχρι του χρόνου που θα γίνουν εκλογές να έχω πάρει τα πάνω μου και να ξαναζητήσω την ψήφο σας γιατί πραγματικά και αγαπάω το Δήμο και θέλω να προσφέρω.

Με την ανακοίνωση μου αυτή κανονικά θα έπρεπε να αναφέρω και τα πράγματα που έκανα αυτη την περίοδο, αλλά όσοι με γνωρίζετε δεν είμαι των πρέπει και των πρωτοκόλλων, άρα δεν θα το κάνω.

Όσοι με ξέρουν…ξέρουν

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Δήμου, όλους τους δημοτικούς συμβούλους και βέβαια πέρα και πάνω από όλα τον Κωνσταντίνο που απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι πάνω από όλα είναι άνθρωπος.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.