ΤΟΠΙΚΑ

«Πάρ’ το, βάλ’ το»: Η Άννα Βίσση σκοράρει με την ομάδα της W.F.C. Mykonos

«Πάρ’ το, βάλ’ το»: Η Άννα Βίσση σκοράρει με την ομάδα της W.F.C. Mykonos
H απόλυτη Ελληνίδα σταρ έβγαλε τα τζιν, φόρεσε αθλητική φανέλα και μπήκε στο γήπεδο για χάρη του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Gazoza».

Την έχουμε δει να κάνει σχεδόν τα πάντα στη σπουδαία καριέρα της, αλλά σε ρόλο ποδοσφαιρίστριας η αλήθεια είναι πως τη βλέπουμε για πρώτη φορά. Η εντελώς ακομπλεξάριστη και κουλ Άννα Βίσση, λοιπόν, αποφάσισε για τις ανάγκες του νέου της κλιπ με τίτλο «Gazoza» να βγάλει τα τζιν και να φορέσει σορτσάκι και αθλητική φανέλα.

Το «Gazoza», σε μουσική και στίχους του δημιουργικού και πάντα ανατρεπτικού Νίκου Καρβέλα, που κυκλοφορεί από την Panik Gold, είναι ένα ευρηματικό και ξεσηκωτικό τραγούδι, για κάθε άνθρωπο που βροντοφωνάζει τον έρωτα και διεκδικεί το αντικείμενο του πόθου του. Φυσικά ο στίχος που ξεχωρίζει είναι το άκρως ποδοσφαιρικό, «Πάρ’ το, βάλ’ το / Σου έδωσα έτοιμο το γκολ στο πιάτο».

Στο video συμμετέχουν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου W.F.C. Mykonos, ο νικητής του περσινού «Survivor» Στάθης Σχίζας, η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια του μποξ Ελευθερία Παλαιολόγου, δημοφιλείς YouTubers όπως η Βενετία Καμάρα, ο Fipster και ο Γιάννης Κατινάκης, αγαπημένοι φίλοι της Άννας Βίσση, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νικόλας Ράπτης, Αντιγόνη Βιντιάδη και Βασίλης Φορτούνης, καθώς και χορευτές μεταξύ των οποίων ο ταλαντούχος 9χρονος Αιμίλιος Γκαρίπης. Τις χορογραφίες έκανε η Νεφέλη Θεοδότου. Με αρχηγό την Άννα Βίσση, το music video μας μεταφέρει από ένα μεγάλο πάρτι σ’ ένα γήπεδο ποδοσφαίρου!

Στο μεταξύ, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμού», για 7η χρονιά, όπου, από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, θα γράψει ξανά ιστορία στις νύχτες της Αθήνας, μαζί με τη μοναδική της μπάντα.

Δείτε το βίντεο κλιπ
https://youtu.be/I12boWmWOLc

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.