ΤΟΠΙΚΑ

Παντός καιρού τα συνεργεία του Δήμου Μυκόνου

Παντός καιρού τα συνεργεία του Δήμου Μυκόνου
Είναι πρωτοφανές στην Ελλάδα να δουλεύουν δημοτικοί υπάλληλοι με άσχημες καιρικές συνθήκες, αυτό όμως δεν ισχύει για την Μύκονο.

Ούτε τα μποφόρ,ούτε η βροχή, ούτε το κρύο σταματούν τα συνεργεία του Δήμου Μυκόνου που είναι κάθε μέρα στις επάλξεις και δουλεύουν ακατάπαυστα και με τις συντονισμένες προσπάθειες και ενέργειες των ανθρώπων του Δήμου και κυρίως του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά.Στόχος να ολοκληρώνονται οι δουλειές και να μην μένει πίσω τίποτα.

Ο καιρός σήμερα ήταν άστατος και άκρως χειμερινός παρά ταύτα μπουλντόζες και φορτωτές βγήκαν και δούλεψαν κανονικά,δείγμα ότι η αυταπάρνηση που διέπει τους εργαζομένους στην δημοτική αρχή είναι παροιμιώδης ακόμα και σε δύσκολες μέρες.

Στην Ελλάδα πάντως αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο με όσα βλέπουμε καθημερινά κάτι που δεν ισχύει όμως για τους Μυκονιάτες.

Εύγε!!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.