ΤΟΠΙΚΑ

Παντός καιρού οι υπάλληλοι του Δήμου Μυκόνου, παράδειγμα στο Χάος που επικρατεί στο πανελλήνιο

Παντός καιρού οι υπάλληλοι του Δήμου Μυκόνου, παράδειγμα στο Χάος που επικρατεί στο πανελλήνιο
Με αυταπάρνηση δουλεύουν και στις γιορτές οι υπάλληλοι του Δήμου Μυκόνου και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του Δημάρχου

Τα μπράβο και τους επαίνους του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά εισέπραξαν εργαζόμενοι του Δήμου Μυκόνου για την  αυταπάρνηση και τον ζήλο που δείχνουν στην δουλειά τους ακόμα και τις ημέρες των γιορτών.Υπο την επίβλεψη του αντιδημάρχου Αλέκου Κουκά που είναι πανταχού παρων σε ότι προκύπτει δίνουν ρέστα οι υπάλληλοι του Δήμου Μυκόνου ακόμα και μέσα στις γιορτές.

Αν και σε όλη την Ελλάδα επικρατεί χάος στην δημόσια διοίκηση, καθώς με το καλαμάκι ψάχνουν υπάλληλο να εξυπηρετηθούν οι πολίτες μέσα στις γιορτές με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν όλες οι υπηρεσίες, στη Μύκονο οι εργαζόμενοι καθοδηγούμενοι από ένα σύστημα λειτουργίας που είναι παράδειγμα προς μίμηση, ακόμα και τις Άγιες μέρες των γιορτών εργάζονται για τα καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν όπως θα δείτε στις σχετικές φωτογραφίες που καθαρίζουν τα φρεάτια.

Εύλογα τα μπράβο και η ικανοποίηση του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά!!!

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.