ΤΟΠΙΚΑ

Πανταχού παρών ο Φραντζέσκος Βιγλιάρης έδωσε πάλι την λύση με τα συνεργεία του Δήμου Μυκόνου

Πανταχού παρών ο Φραντζέσκος Βιγλιάρης έδωσε πάλι την λύση με τα συνεργεία του Δήμου Μυκόνου
Ένα ξαφνικό πρόβλημα στην ύδρευση , συχνό φαινόμενο το καλοκαίρι στο νησί,λύθηκε ξανά σε χρόνο μηδέν

Το καλοκαίρι στο νησί ο απρόβλεπτος παράγοντας λόγω της αύξησης των κατοίκων κάνει συχνά πυκνά την εμφάνιση του καθώς τα προβλήματα που προκύπτουν μπορεί να είναι από μικρά της καθημερινότητας μέχρι και σημαντικά που μπορεί να προκαλέσουν θέμα στην εύρυθμη λειτουργία του νησιού. Μια βλάβη στο δίκτυο προκάλεσε πρόβλημα στην υδροδότηση αλλά και αυτή τη φορά με την άμεση και έγκαιρη αντίδραση των ανθρώπων της δημοτικής αρχής και κυρίως του Φραντζέσκου Βιγλιάρη που ήταν πανταχού παρών φαίνεται ότι το πρόβλημα αποκαθίσταται σταδιακά.

Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι τελείωσε οριστικά το θέμα με το νερό.

«Μόλις τελειώσαμε οριστικά από την ζημιά που είχαμε στο φραγμα Μαραθίου από χθες το απόγευμα…Ζημιά σοβαρή όχι τόσο για το μέγεθος της, όσο για το ότι έγινε στον πυθμένα του φράγματος, σε βάθος 6 μέτρων και με ορατότητα κυριολεκτικά μέχρι την μύτη σου…Αυτό δυσκόλεψε τις όλες ενέργειες μας για την αποκατάσταση της..Τα παιδιά της ΔΕΥΑΜ μαζί με τους ιδιώτες που άμεσα κλήθηκαν υπερέβαλαν εαυτούς…Όπως κάθε φορά σε οποιοδήποτε εργοστάσιο ή υπηρεσία της ΔΕΥΑΜ εργάζονται..

Η χθεσινή ζημιά ,είχε ως επακόλουθο η υδροληψία από το φράγμα να γίνεται από μεγάλο βάθος, και να αντλούμε νερό με πολύ χώμα και λάσπη… και φυσικά να είναι αδύνατη η επεξεργασία του νερού από το ταχυδιυλιστήριο της Αγίας Σοφίας.

Μόλις έγινε αντιληπτό από τους εργαζόμενους τι συμβαίνει, αφού το νερό που παράγονταν ήταν αυτό που όλοι είδατε, και αναρτήσατε στο διαδίκτυο..(τα σχόλιά σας είναι απολύτως δικαιολογημένα, και αποδεκτά, εκτός από αυτά που αναφέρονται προσωπικά σε εμένα και στον Κο Κουνάνη πίσω από ανώνυμα προφίλ με αισχρό και υβριστικό λεξιλόγιο) αμέσως η μονάδα διέκοψε την λειτουργεία της, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει, αφού μεγάλη ποσότητα μη επεξεργασμένου νερού είχε περάσει ήδη στο δίκτυο με το γνωστό αποτέλεσμα…

Σας ενημερωνω πάντα υπεύθυνα, κατανοητά, απλά και κυρίως ειλικρινά…Ούτε πολιτική κάνω στην πλάτη της ΔΕΥΑΜ, όπως κάποιοι άλλοι κάνουν, ούτε χαϊδεύω αυτιά. Επισης δεν απολογούμαι σε κάποιους που έχουν προσωπική εμπάθεια και απωθημένα με εμένα, ούτε σε στρατευμένα «σάιτ», αλλά οφείλω να απολογούμαι στον κόσμο που δικαιούται να έχει σωστές παροχές και έγκυρη πληροφόρηση…

Ακόμη και για ζημιες που δεν υπάρχει ανθρώπινη ευθύνη, όπως η χθεσινή, ως προεδρος της ΔΕΥΑΜ αναλαμβάνω όλη την ευθύνη και δεν την μεταβιβάζω σε κανέναν. Κρίμα όμως μια υπηρεσία με πολλές δυσκολίες που όλοι τις ξέρουμε, να γίνεται σάκος του μποξ για μικροπολιτικά οφέλη… Προσωπικά είμαι παρών παντού, άλλωστε είναι φανερό, και αν δεν κάνω καλά την δουλειά μου η παραίτηση είναι στο χέρι του δημάρχου. Ειλικρινά ζητώ συγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία.»

Φραντζεσκος Βιγλιαρης
Προεδρος ΔΣ ΔΕΥΑΜ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.