ΤΟΠΙΚΑ

«Πάντα δίπλα στους μαθητές και στους γονείς τους»

«Πάντα δίπλα στους μαθητές και στους γονείς τους»
Ο πρόεδρος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και υπεύθυνος καθαριότητας του Δήμου Αλέκος Κουκάς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου, για υγεία, δύναμη και δημιουργία σε όλους τους μαθητές της Μυκόνου και στους αθλητές μας. Η μόρφωση των παιδιών μας και η σωστή διαπαιδαγώγησή τους, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, για την συνοχή και την ανάπτυξη της κοινωνίας μας και ειδικά σε ευαίσθητες περιοχές όπως είναι το νησί μας.

Οι εκπαιδευτικοί μας παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για να προσφέρουν στα παιδιά την γνώση.

Είμαι βέβαιος πως όλοι θα δώσουν και πάλι τον καλύτερο εαυτό τους, όπως κάνουν με την ίδια συνέπεια κάθε χρόνο, υπηρετώντας το ύψιστο λειτούργημά τους.

Οι γονείς είναι αξιέπαινοι και αξιοθαύμαστοι, αφού καταβάλλουν πολλές προσπάθειες, παραμερίζοντας δικές τους επιθυμίες και ανάγκες, για να φροντίζουν καθημερινά για την ανατροφή και τη μόρφωση των παιδιών τους.

Σαν δημοτική αρχή Μυκόνου έγιναν τα πάντα και συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε οι Μυκονιάτες μαθητές να έχουν ότι χρειάζεται από υλικοτεχνική υποδομή και όχι μόνο για τις υποχρεώσεις τους την σχολική χρονιά που αρχίζει»

Κουκάς Αλέξανδρος

Δημοτικός σύμβουλος Μυκόνου-πρόεδρος ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.