ΤΟΠΙΚΑ

«Πάντα δίπλα στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό. Πάντα δίπλα στην τοπική κοινωνία»

«Πάντα δίπλα στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό. Πάντα δίπλα στην τοπική κοινωνία»
Σε εξέλιξη μεγάλο πρόγραμμα επιχορήγησης των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων του νησιού με την παρέμβαση προσωπικά του δημάρχου Κ.Κουκά

Ο Δήμος Μυκόνου στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες των αθλητικών και των πολιτιστικών σωματείων του νησιού, έτσι και αυτή την φορά επιδοτεί με σημαντικά ποσά τα σωματεία σε μια κίνηση που δίνει ανάσα ύπαρξης και επιβίωσης στους αθλητικούς και τους πολιτιστικούς οργανισμούς του νησιού.

«Πάντα δίπλα στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό. Πάντα δίπλα στην τοπική κοινωνία. Γιατί η Μύκονος ήταν, είναι και θα παραμείνει Πρωταγωνίστρια.»

τονίζει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

Δείτε χαρακτηριστικά τα ποσά ανα σωματείο:

Εγκρίνει την απόδοση χρηματικού ποσού ύψους συνολικά 40.000,00€ για την επιχορήγηση των πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων και 65.000,00€ για τα αθλητικά σωματεία του νησιού.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.