ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρική δικαίωση για τον Φρέρη

Πανηγυρική δικαίωση για τον Φρέρη

Πανηγυρικά δικαιώθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ο Ειρηναίος Φρέρης στην προσφυγή που είχε καταθέσει η μειοψηφία του ΔΣ της ΕΠΣΚ, του συνδυασμού ”Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο”.

Η απόφαση έγινε γνωστή πριν λίγο μέσα από της ΕΠΣ Κυκλάδων και δικαιώνει απόλυτα τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο οποίος είναι η δεύτερη φορά που δέχεται ένσταση και την κερδίζει, αφού θα πρέπει να σημειώσουμε ότι προσφυγή είχε κατατεθεί και μετά τις εκλογές του 2015.

Χαρακτηριστικό της απόφασης είναι ότι το διαιτητικό δικαστήριο, όχι μόνο δικαίωσε τον κ. Φρερη, αλλά επέβαλε ποινή στον συνδυασμό του κ. Χωριανόπουλου, ώστε να αναλάβει όλα τα έξοδα του δικαστηρίου.

Εμείς, επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο κ. Ειρηναίο Φρέρη, ο οποίος μας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόφαση, αλλά παράλληλα και για τον προβληματισμό του για τα αναίτια έξοδα που υπέστη η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Σύμφωνα με τον κ. Φρέρη, στο επόμενο ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων θα συζητηθούν σημαντικά θέματα, αφού ο ίδιος και η διοίκηση θα θέσουν θέμα αποζημίωσης για τις οικονομικές απώλειες που υπέστη η Ένωση από τις δικαστική διαμάχη.

Κείμενο Σπύρος Μάκαρης

Sportcyclades.gr

Το απόσπασμα της απόφασης έχει ως εξής:

2019-01-21_1_a653d.jpg

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.