ΤΟΠΙΚΑ

Πανέτοιμοι οι παιδικοί σταθμοί του νησιού

Πανέτοιμοι οι παιδικοί σταθμοί του νησιού

Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς.
Ο Δήμος Μυκόνου φρόντισε να ολοκληρωθεί ο κύκλος των απολυμάνσεων και να τοποθετηθούν συσκευές απολύμανσης και στα δύο κτίρια.
Το ΔΣ του ΠΑΚΟ Γ. Αξιώτης εκμεταλεύτηκε το διάστημα της αναστολής της λειτουργίας τους λόγω του COVID- 19 και προχώρησε σε εργασίες ανακαίνισης.


Επισκευάσθηκαν ξύλινες κατασκευές και κατασκευάστηκαν νέες στον παιδικό σταθμό της Άνω Μεράς, τοποθετήθηκε νέο σύστημα πυρασφάλειας στους δυο σταθμούς και βάφτηκαν ξύλινα παιχνίδια στον αύλειο χώρο.
Το προσωπικό των σταθμών προσέφερε προσωπική εργασία και μεράκι για τον εξωραϊσμό των κτιρίων βάφοντας τοίχους και ταμπέλες και φροντίζοντας τους κήπους.
Δεν σταμάταμε εδώ.
Τον Σεπτέμβριο προγραμματίζεται πλήρης ανακαίνιση της κουζίνας του παιδικού σταθμού στην Άνω Μερά και η αγορά νέων παιχνιδιών για τους αύλειους χώρους των δύο σταθμών. Και οι δυο δαπάνες αυτές χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του ΥΠΕΣ, με ενέργειες που ξεκίνησαν από την προηγούμενη διοίκηση του ΠΑΚΟ Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ και ολοκληρώθηκαν από την παρούσα..
Σχεδιάζεται επίσης η τοποθέτηση χλοοτάπητα στους αύλειους χώρους.
Καλή νέα αρχή στους μικρούς μας φίλους!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.