ΤΟΠΙΚΑ

Πανελλήνια αίσθηση προκάλεσε η βράβευση του Αντετοκούνμπο από τον δήμαρχο Κουκά

Πανελλήνια αίσθηση προκάλεσε η βράβευση του Αντετοκούνμπο από τον δήμαρχο Κουκά
Ο Γιάννης απορρίπτει την μια μετά την άλλη τις προτάσεις που του κάνουν για να βραβευτεί και δίνει αρνητικές απαντήσεις

Πρώτο θέμα σε πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ έχει γίνει η Μύκονος αλλά και ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς καθώς είναι ο πρώτος Έλληνας (ίσως και ο τελευταίος) αυτό το καλοκαίρι πολιτικός που είχε την τιμή να βραβεύσει ο ίδιος το κορυφαίο όνομα αυτή την στιγμή στην παγκόσμια αθλητική σκηνή, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που αναδείχτηκε και καλύτερος άνδρας αθλητής στις ΗΠΑ.

Κάτι που αποτελεί τιμή για το νησί της Μυκόνου αλλά και αποδυκνύει περίτρανα πόσο ψηλά έχει κατορθώσει  ο δήμαρχος να κρατήσει το πρεστίζ του νησιού  τα τελευταία χρόνια.

Γραφει χαρακτηριστικά το sport 24.gr.

“Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο βράβευσε ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, για την ανάδειξή του σε MVP της σεζόν 2018/19 στο ΝΒΑ (PHOTOS).

Το γεγονός του καλοκαιριού του 2019 ήταν για τη Μύκονο η επίσκεψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του για το φιλανθρωπικό event Give n’ Rise, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο “Ελπίδα”.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.