ΤΟΠΙΚΑ

Πανελλήνια αίσθηση προκάλεσε η εντολή Κουκά να ακουστεί το «Μακεδονία Ξακουστή»

Πανελλήνια αίσθηση προκάλεσε η εντολή  Κουκά να ακουστεί το  «Μακεδονία Ξακουστή»
Μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα αφιέρωσαν χώρο και ανέδειξαν το θέμα του MykonosVoice και το σχετικό βίντεο απόσπασμα από την παρέλαση.

Η κίνηση του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά να αψηφήσει τις απαράδεκτες οδηγίες της κεντρικής κυβέρνησης να μην ακουστεί στην παρέλαση το εμβατήριο για την  Μακεδόνια και να δώσει εντολή κεντρικά να δονήσει την ατμόσφαιρα της Μυκόνου έχει προκαλέσει πανελλήνιο ενδιαφέρον και σχολιάζεται από μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα της χώρας ως μια κίνηση με σθένος και τόλμη καθώς έγινε άμεσα.Πολλοί σχολίασαν θετικά στον Γυαλό την κίνηση αυτή του δημάρχου και αισθάνθηκαν υπερηφάνεια στο άκουσμα του «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα».

Δειτε πως παρουσιάζουν τα ΜΜΕ την κίνηση αυτή του Κωνσταντίνου Κουκά.

 

  

 

https://www.parapolitika.gr/article/mikono-sigkinisi-me-to-makedonia-xakousti-me-entoli-tou-dimarchou-k-kouka

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.