ΤΟΠΙΚΑ

Πάλεψε, πλήρωσε, αδικήθηκε αλλά τα κατάφερε με την ομάδα που έφτιαξε στην Γ´Εθνική φέτος ο Αλέκος Κουκάς

Πάλεψε, πλήρωσε, αδικήθηκε αλλά τα κατάφερε με την ομάδα που έφτιαξε στην Γ´Εθνική φέτος ο Αλέκος Κουκάς
Ομάδα μοντέλο η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ τόσο μέσα όσο και έξω από τον αγωνιστικό χώρο στην καλύτερη χρονιά της ιστορίας της

Ομάδα μοντέλο η φετινή της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ που κάνει μια εξαιρετική  πορεία στην Γ´Εθνική.

Στο πλαίσιο αυτό μεγάλο ρόλο παίζει φυσικά όλη η οργάνωση του σωματείου που έχει καταφέρει ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα.

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τις ομάδες του Παναργειακού και  του Αίαντα Γαστούνης για την φιλοξενία στα γήπεδα τους  εξέδωσε η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ τονίζοντας μάλιστα ότι θα ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

«Ο πρόεδρος της Α.Ε. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς και το Δ.Σ. της ομάδας ευχαριστούν θερμά τις Διοικήσεις του Αίαντα Γαστούνης και του Παναργειακού για τη φιλοξενία στα δυο τελευταία παιχνίδια της ΑΕΜ στην Πελοπόννησο.
Ο Διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας μάλιστα, προέβη και στην ακόλουθη δήλωση: «Τόσο στη Γαστούνη όσο και στο Άργος η φιλοξενία ήταν πραγματικά άψογη. Όλοι οι παράγοντες του Αίαντα Γαστούνης και του Παναργειακού είχαν εξαιρετική συμπεριφορά και νιώσαμε μια ιδιαίτερα ζεστή φιλοξενία στα γήπεδά τους.

Τέτοιες συμπεριφορές προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και αναβαθμίζουν τις σχέσεις των σωματείων. Υπόσχομαι ότι θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο και στη Μύκονο με τον ίδιο τρόπο, την υπέροχη φιλοξενία τους.

Η ζεστή φιλοξενία για την Α.Ε. Μυκόνου στα εντός έδρας παιχνίδια της, αποτελεί άλλωστε πάγια τακτική και απαράβατο κανόνα απέναντι σε όλες τις ομάδες που έρχονται να αγωνιστούν στο νησί μας! »

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.