ΤΟΠΙΚΑ

Παλαίμαχοι Μυκόνου: Συνάντηση την Δευτέρα και δυνατά φιλικά

Παλαίμαχοι Μυκόνου: Συνάντηση την Δευτέρα και δυνατά φιλικά

Οι παλαίμαχοι Μυκόνου φημίζονται για την οργάνωση τους και πλέον για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ετοιμάζονται να δώσουν φιλικά που θα προκαλέσουν αίσθηση στο νησί της Μυκόνου αλλά και όλων των Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση κάλεσμα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών για το ραντεβού της Δευτέρας αναφέρει:

« Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 21/01/2019 και ώρα 18:30 θα συγκεντρωθούμε στον κόρφο 5Χ5 για συζήτηση των προγραμματισμένων αγώνων της ομάδας και οριστικών αποφάσεων από όλους μας. Σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των υποχρεώσεών μας σε ομάδες που μας έχουν προτείνει να προσέλθουν στο νησί μας. Θα ακολουθήσει στη συνέχεια προπόνηση ώρα 19:15. Η παρουσία σας είναι σημαντική αυτή τη φορά. Παρακαλώ προσέλθετε».

Αξίζει να τονιστεί πως οι Παλαίμαχοι Μυκόνου έχουν προγραμματίσει μεγάλα φιλικά με Προοδευτική, Α.Ο Σύρου, Πανναξιακό, Τήνο, Ολυμπιακό, Δόξα Δράμας, Εθνική 2004!!, όπως μας είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ομάδας κ. Πέτρος Ασημομύτης. Μπράβο στην ομάδα της Μυκόνου που θα φιλοξενήσει στο νησί των ανέμων τεράστιες προσωπικότητες του Ελληνικού αλλά και παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.