ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παίρνει τον Μπελεβέτη ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Παίρνει τον Μπελεβέτη ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MykonosVoice

Μια πολύ σημαντική κίνηση ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ που τα έχει βρει σε όλα και ετοιμάζεται να ντύσει στα κυανόλευκα των Χρήστο Μπελεβέτη ένα σπουδαίο αμυντικό μέσο με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Οι ενέργειες του προέδρου Αλέκου Κουκά με την σύμφωνη πάντα γνώμη του προπονητή του Θεόφιλου Παχατουρίδη καταλήγουν στο πρόσωπο του Μπελεβέτη για την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ο 31χρονος αμυντικός μέσος είναι μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή που αποσκοπεί στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ να εμφανιστεί πανέτοιμη και να πρωταγωνιστήσει στην Α κατηγορία των Κυκλάδων.
Ο Μπελεβέτης στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΣ Πρέβεζας, του Ηλυσιακού, της Αναγέννησης Άρτας, του Εορδαϊκού, του Πλατανιά και της Δόξας Κρανούλας, ενώ αγωνιζόταν για ενάμιση χρόνο με τα χρώματα της Καλαμάτας.

Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ .

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.