ΤΟΠΙΚΑ

Παιδιά που μάχονται για την ζωή νέοι υπάλληλοι του Δήμου Μυκόνου

Παιδιά που μάχονται για την ζωή νέοι υπάλληλοι του Δήμου Μυκόνου

Στην ορκωμοσία νέων μόνιμων υπαλλήλων που θα ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό του Δήμου Μυκόνου, προχώρησε την Τρίτη 27 Ιουνίου, παρουσία δημοτών και στελεχών του Δήμου, ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

Πρόκειται για προκηρύξεις ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, (ΑΜΕΑ, πολύτεκνους κτλ) που έγιναν το καλοκαίρι του 2021.

Ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά που μάχονται καθημερινά με τη ζωή τους κι ένα παιδί απο το νησί της Σύρου. Η Μαρία-Χριστίνα Ζουγανέλη, η οποία διορίστηκε στο νησί της Μυκόνου και δε κρύβει την ικανοποίηση της και τον πάθος της να εργαστεί, αφου το όνειρο της έγινε πραγματικότητα.

Ορκωμοσία με συγκίνηση. Γιατί, από την πρώτη στιγμή οι αγώνες και τις αγωνίες τους, έγιναν και δικοί μας αγώνες και αγωνίες.
Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε και επίσημα το μόνιμο πλέον προσωπικό, ευχήθηκε καλή θητεία, υγεία και δύναμη στη συνέχιση του έργου τους. Εξέφρασε  τη χαρά και την ικανοποίησή του για τη μονιμοποίηση του προσωπικού. Τέλος, ο κ. Κουκάς διαβεβαίωσε το προσωπικό ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Δημοτική Αρχή θα στέκονται έμπρακτα στο πλευρό τους στηρίζοντάς τους με όλα τα μέσα.

Συγκινημένη και η μητέρα της Τόνια Ζουγανέλη η οποία επικοινώνησε με το Cyclades24:   ”Σαν μάνα κι εγώ λοιπόν υπερήφανη υστερα απο τοσο αγώνα κι αγωνίες που πέρασα με το παιδί μου μεχρι να ερθει αυτή η στιγμή να διορίζεται πλέον μόνιμη αξίζει ενα μπράβο σε αυτά τα παιδιά μέσα απο αυτήν την προκήρυξη να ξέρει ο κόσμος λοιπόν μέχρι που φτάνουν για να εργαστούν.”

Συγχαρητήρια στην Μαριτίνα έτσι όπως την φωνάζουν, είμαστε σίγουροι οτι τόσο εσύ όσο και οι νέοι σου συνάδελφοι θα βοηθήσουν τα μέγιστα το Δήμο Μυκόνου. Σας αξίζουν πολλά μπράβο!!!

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.