ΤΟΠΙΚΑ

Πάει πίσω η καταβολή του επιδόματος για το ρεύμα

Πάει πίσω η καταβολή του επιδόματος για το ρεύμα

Σε αναμονή βρίσκεται μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας για την καταβολή των χρημάτων του Power Pass. Μάλλον θα χρειαστεί να περιμένει λίγο παραπάνω από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί για την πληρωμή του επιδόματος ρεύματος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας Κώστα Σκρέκα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να καθυστερήσει η πληρωμή.

Αξίζει να σημειωθέι πώς ο Χρήστος Σταϊκούρας είχε φιλοξενηθεί την Τρίτη στο Open και όταν είχε ρωτηθεί για το πότε θα μπουν τα χρήματα στους δικαιούχους, είχε απαντήσει πως οι πληρωμές θα έχουν γίνει μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Σε αντίθεση με αυτά που είπε ο Υπουργός Οικονομικών, ο Κώστας Σκρέκας δεν ήταν τόσο ξεκάθαρος, μιλώντας για «επόμενες μέρες και εβδομάδες».

Το Σάββατο το πρωί, φιλοξενήθηκε και αυτός στο ίδιο κανάλι και του έγινε η ίδια ερώτηση, με τον Υπουργό Ενέργειας να λέει:

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.