ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παχατουρίδης: Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου

Παχατουρίδης: Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου

Στον ΑΟ Μυκόνου μπορούν να αφήσουν για λίγες ημέρες το πρωτάθλημα αφού προέχει ο ημιτελικός του Σαββάτου με τον Πανθηραϊκό για το Κύπελλο ΕΠΣ Κυκλάδων ”Seaways”.

Πάντως τα προβλήματα δεν λειπουν αφού ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Παπαδόπουλου, Βαρουξή και Κρίτσα όπως και στον τιμωρημένο Περιάλη.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο ματς στάθηκε στο γεγονός ότι δίνεται η ευκαιρία στην ομάδα του να δώσει ένα σημαντικό τεστ ενόψει της συνέχειας της σεζόν υποστηρίζοντας ότι ο ΑΟ Μυκόνου θα κυνηγήσει το ματς.

Το σχολιο του

”Είναι ένα σοβαρό τεστ προετοιμασίας για τα εναπομείναντα δυο ματς του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα γιατί μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας”

sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.