ΤΟΠΙΚΑ

Παχατουρίδης: Ανταποκρίνονται οι νεαροί παίκτες-Θετικό ότι τύχαμε με ομάδα ανώτερης κατηγορίας στο Κύπελλο

Παχατουρίδης: Ανταποκρίνονται οι νεαροί παίκτες-Θετικό ότι τύχαμε με ομάδα ανώτερης κατηγορίας στο Κύπελλο

Απόλυτα ικανοποιημένος κυρίως από τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του στο σημερινό ματς με τον Άγιαξ Σύρου εμφανίστηκε ο προπονητής του ΑΟ Μυκόνου, Θεοφύλακτος Παχατουρίδης, στις δηλώσεις που παραχώρησε.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του: “Παίξαμε με αρκετά νεαρά παιδιά δίνοντας ευκαιρίες σε παίκτες από την Κ18. Είδαμε την ετοιμότητα τους και έμεινα ευχαριστημένος από τη διάθεση. Αρκετοί από αυτούς τα πήγαν αρκετά καλά και μας έδωσαν το ερέθισμα ότι μπορούμε να στηριχτούμε στο άμεσο μέλλον”.

Στη συνέχεια σχολίασε την κλήρωση του Κυπέλλου όπου η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον Πανθηραϊκό αλλά και τη β’ φάση του πρωταθλήματος λέγοντας

“Είδαμε την κλήρωση του Κυπέλλου και γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή. Είμαστε ικανοποιημένοι που παίζουμε με αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας για να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε όσον αφορά την ετοιμότητα μας και περιμένουμε τα μπαράζ να παίξουμε με τους άλλους δυο τρίτους για να έχουμε αγωνιστικό ρυθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος”

sportcyclades.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.