ΤΟΠΙΚΑ

«Ουδεμία πώληση οικοπέδου,ούτε διαπραγμάτευση έχει γίνει σε Ρώσο επιχειρηματία»

«Ουδεμία πώληση οικοπέδου,ούτε διαπραγμάτευση έχει γίνει σε Ρώσο επιχειρηματία»
Η απάντηση του νομικού εκπροσώπου του επιχειρηματία Νίκου Σαντοριναίου, κ. Πέτρου Κασσαβέτη.

Με αφορμή δημοσίευμα με τίτλο “Το χρυσό deal του Νίκουλα των 50 εκατομυρίων ευρώ”λάβαμε το παρακάτω κείμενο από τον δικηγόρο του επιχειρηματία κ. Πέτρου Κασσαβέτη:

“Αξιότιμοι κύριοι,

σχετικά με την αναπαραγωγή απο την ιστοσελίδα σας των αναφερομένων στην ηλεκτρονική εφημερίδα mononews.gr, περι δήθεν πώλησης από τον κο Σαντοριναιο του ακινήτου ιδιοκτησίας του στο Λούλο Μυκόνου σε ρώσο επιχειρηματία αντί του ποσού των 50 εκ. ευρώ, κατ’ εντολή του κου Σαντοριναίου και ως πληρεξούσιος δικηγόρος του, σας δηλώνω ότι τα παραπάνω δεν είναι αληθή και συγκεκριμένα ουδεμία πώληση του παραπάνω ακινήτου έχει λάβει χώρα αλλά ούτε καν καμία έναρξη διαπραγμάτευσης για την πώληση του παραπάνω ακινήτου έχει γίνει με ρώσο επιχειρηματία.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.