ΤΟΠΙΚΑ

Όταν το Κέντρο Υγείας της Μυκόνου παίρνει τα εύσημα για τις υπηρεσίες του και την συμπεριφορά των εργαζομένων

Όταν το Κέντρο Υγείας της Μυκόνου παίρνει τα εύσημα για τις υπηρεσίες του και την συμπεριφορά των εργαζομένων

Αλιεύσαμε στο διαδίκτυο μια αναφορά για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας της Μυκόνου που μας έκανε ιδιαίτερη αλλά και ευχάριστη εντύπωση.

Γράφει η κυρία Αφροδίτη Βακάλη.

«Τρίτη μέρα νοσηλείας της μητέρας μου στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τόσο τους γιατρούς όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό, όχι μόνο για τον άψογο επαγγελματισμό τους, αλλά και για την ευγένεια, την καλοσύνη και την, με καθε τροπο, υποστήριξη που μας προσέφεραν. Δηλώνω εντυπωσιασμενη απο τα καθησυχαστικα χαμογελα με τα οποία απευθύνονται στους ασθενείς, την προθυμια και την εξυπηρετικοτητα τους.

Θαύμασα, επίσης, την υπομονή με την οποία μου εξηγούσαν ξανά και ξανά αυτά που το ταραγμένο μου μυαλό αδυνατούσε να αφομοιώσει και τους ευχαριστώ θερμα για αυτό, όπως και για πολλά άλλα.
Δε θα αναφερθώ προσωπικά, δεν γνωρίζω τα επίθετα όλων, και δε θα ήθελα να αδικήσω ή να ξεχάσω κάποιον. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να γυρίσουμε σύντομα σπίτι. Ανεξαρτήτως αυτού, δηλώνω ευγνώμων καθώς κατάφεραν να μετριάσουν την αγωνία και τον φόβο με τη εξαιρετική στάση τους και κατάφεραν επίσης να κάνουν υποφερτή μια αρκετά δύσκολη στιγμή.
Τους ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά!».

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.