ΤΟΠΙΚΑ

Όταν ο δήμαρχος Κουκάς για το θέμα των αυθαιρεσιών οδηγήθηκε στο αυτόφωρο μετά από μήνυση του επιχειρηματία

Όταν ο δήμαρχος Κουκάς για το θέμα των αυθαιρεσιών οδηγήθηκε στο αυτόφωρο μετά από μήνυση του επιχειρηματία
Η απόφαση της κυβέρνησης για πάταξη του φαινομένου έρχεται σχεδόν δυο χρόνια μετά από όταν δήμαρχος και σύμβουλοι πήγαν στο Καλό Λιβάδι

Καλό είναι να μην έχουμε κοντή μνήμη και να θυμόμαστε ότι για τα θέματα των αυθαιρεσιών και κυρίως των μεγάλων επιχειρηματιών  που τις διαπράττουν και που σήμερα η κυβέρνηση θέλει να τελειώσει στη Μύκονο άπαξ διαπαντός, κάποιοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και έφτασαν μέχρι το αυτόφωρο σχεδόν δυο χρόνια πριν.


Εκεί είχε οδηγηθεί  ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, μετά από μήνυση επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο Καλό Λιβάδι.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος μαζί με συνεργεία του Δήμου ξήλωσαν τις “παράνομες” κατασκευές που είχε κάνει επιχειρηματίας στην  περιοχή Καλό Λιβάδι εργασίες που είχαν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τους κατοίκους.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.