ΤΟΠΙΚΑ

«Όταν κοιτάς από Ψηλά»

«Όταν κοιτάς από Ψηλά»
Αν σας έλειψαν τα drones που οι επικοινωνιολόγοι του Χρήστου Βερώνη έφεραν στη Μύκονο προεκλογικά, απολαύστε και μετεκλογικά τώρα!

Μεγάλη κουβέντα είχε προκαλέσει η επιλογή των επικοινωνιολόγων του Χρήστου Βερώνη προεκλογικά να χρησιμοποιούν μια μέθοδο που βασίζονταν στην χρήση drone ώστε να δημιουργούν εικόνες-εντυπώσεις αναφορικά με το πλήθος του κόσμου που πήγαινε στις συγκεντρώσεις των συνδυασμών.

Μάλιστα τότε είχαμε κάνει αναφορά για το πόσο παραπλανητική μπορεί να είναι η εικόνα ανάλογα με την απόσταση που θα την δει κάποιος.

Πλέον από όπου και να το δεις το ταμπλό έγραψε και μάλιστα με χαρακτηριστικό τρόπο.

Επειδή σκεφτήκαμε ότι θα σας έχει λείψει το θέαμα πάρτε μια γεύση και απολαύστε από την Κυριακή το βράδυ που μας πέρασε:

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.