ΤΟΠΙΚΑ

Όταν η Εύα έκανε διακοπές στη Μύκονο και έβγαζε γούστα

Όταν η Εύα έκανε διακοπές στη Μύκονο και έβγαζε γούστα
Δέκα ολόκληρα χρόνια μετά, η Εύα Καϊλή ζει μία εντελώς διαφορετική ζωή.

Πριν από δέκα χρόνια, η Εύα Καϊλή φαίνεται πως ζούσε μία φυσιολογική ζωή ως πολιτικός της χώρας. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από οτιδήποτε βιώνει η ίδια τις τελευταίες μέρες.

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που τις τελευταίες μέρες κρατείται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στις Βρυξέλλες για την υπόθεση Qatar – Gate, είχε συνηθίσει να απασχολεί τα μέσα με την εμφάνισή της και όχι με βαριές κατηγορίες για διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος.

Το 2012, δέκα ολόκληρα χρόνια πριν, η συλληφθείσα Εύα Καϊλή έδειχνε να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο, βουτώντας με το μπικίνι της στα καταγάλανα νερά του νησιού. Σήμερα, οι εικόνες αυτές αποτελούν για εκείνη παρελθόν ενώ οι διακοπές, φαντάζουν για την ίδια ένα μακρινό όνειρο.

Η Εύα Καϊλή στη Μύκονο για διακοπές| Οι φωτογραφίες με μαγιό από το 2012 και το γυμνασμένο της κορμί

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.