ΤΟΠΙΚΑ

Οριστική παράταση για την αντικατάσταση 6θέσιων και 9θέσιων ταξί στις Κυκλάδες

Οριστική παράταση για την αντικατάσταση 6θέσιων και 9θέσιων ταξί στις Κυκλάδες

Παρατείνεται η χρονική προθεσμία για τη χρονική ισχύ του πιλοτικού προγράμματος  αντικατάστασης Ε.Δ.Χ ΤΑΞΙ αυτοκινήτων σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες με επιβατηγά οχήματα από έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων.

Το θέμα είχε αναδείξει προ ημερών ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Μάνος Κόνσολας με παραστάσεις στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών, αλλά και με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.

Ο κ. Κόνσολας είχε τονίσει ότι η καθυστέρηση στην παράδοση καινούργιων οχημάτων από τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων καιοι δυσκολίες που υπάρχουν στην εύρεση μεταχειρισμένων οχημάτων, λειτουργούσαν απαγορευτικά και ήταν αδύνατο για τους ιδιοκτήτες ταξί να  ταξινομήσουν και να θέσουν σε κυκλοφορία μέσα σε 6 μήνες το αυτοκίνητο που θα έπαιρναν.

Είχε επισημάνει μάλιστα, προκειμένου να δοθεί χρονική παράταση στην προθεσμία των 6 μηνών, ότι ανάλογη ρύθμιση είχε γίνει και στην περίπτωση της αντικατάστασης Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων ΤΑΞΙ λόγω συμπλήρωσης ορίου ηλικίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.