ΤΟΠΙΚΑ

Όπου φύγει φύγει οι ετεροδημότες αναχωρούν για να ψηφίσουν

Όπου φύγει φύγει οι ετεροδημότες αναχωρούν για να ψηφίσουν

Στο δρόμο προς την εκλογική τους περιφέρεια βρίσκονται αυτή την ώρα πολλοί ετεροδημότες προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Το MEGA κατέγραψε εικόνες σε λιμάνια και ΚΤΕΛ. Να σημειωθεί ότι ήδη από προχθές έχει ξεκινήσει η επιστροφή των διπλωμάτων οδήγησης, των πινακίδων και των αδειών κυκλοφορίας προκειμένου οι πολίτες να διευκολυνθούν στην μετακίνησή τους προς την εκλογική περιφέρεια που ψηφίζουν.

Με πλοίο, με κτελ, με αυτοκίνητο, όπου φύγει φύγει για τους ετεροδημότες που έφυγαν μαζικά για να ψηφίσουν στον τόπο καταγωγής τους.

Με πλοίο, με κτελ, με αυτοκίνητο, όπου φύγει φύγει για τους ετεροδημότες που έφυγαν μαζικά για να ψηφίσουν στον τόπο καταγωγής τους.

Από νωρίς το πρωί τα πλοία στον Πειραιά γέμισαν με κόσμο που πάει στα νησιά για να ασκήσει.

Χιλιάδες είναι και αυτοί που επιλέγουν τα κτελ, με την πληρότητα των λεωφορείων να αγγίζει και σήμερα το 100%

Nέοι ετεροδημότες φεύγουν και αυτοί μαζικά για να ψηφίσουν στον τόπο καταγωγής τους.

Χιλιάδες αυτοκίνητα έφυγαν και σήμερα το πρωί από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών, με τη διέλευση των οχημάτων να είναι ελεύθερη μέχρι και τις 8 το πρωί της Δευτέρας , για την επιστροφή των ετεροδημοτών.

Ενώ, για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, η είσπραξη διοδίων τελών έχει ανασταλεί από χθες και θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα στις 24:00 τη νύχτα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.