ΤΟΠΙΚΑ

Ονειρεμένο ξεκίνημα της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ, για πρώτη φορά στην ιστορία της φιγουράρει στην κορυφή της Γ´Εθνικής

Ονειρεμένο ξεκίνημα της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ, για πρώτη φορά στην ιστορία της φιγουράρει στην κορυφή της Γ´Εθνικής

Μια συνθήκη που δεν την έχει ζήσει ξανά η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ καθώς φιγουράρει στην κορυφή της Γ´Εθνικής με τις τέσσερις σερί νίκες που έφτασε η ομάδα  μετά την επικράτηση με 1-0 επί της ΑΠΣ Πάτραι, ανεβαίνοντας κι άλλο στη βαθμολογία παράλληλα με την περαιτέρω απομάκρυνση από τις ομάδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη!

Το μεγαλύτερο μερίδιο στο εκπληκτικό ξεκίνημα έχει ο Βαγγέλης Βλάχος που κουμαντάρει την ομάδα με απόλυτη επιτυχία από την θέση του τεχνικού ηγέτη.

‘Οπως μαρτυρά και το τελικό αποτέλεσμα ο δρόμος προς τη νίκη δεν ήταν εύκολος αφού οι Αχαιοί ήταν καλά διαβασμένοι και με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς είχαν κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Βορύλλα.

Η λύτρωση τελικά και το μοναδικό γκολ που έκρινε το παιχνίδι ήρθε δια… ποδός Πινέιρο όπως και πριν έξι μέρες κόντρα στο Διαβολίτσι με τον ίδιο μάλιστα τρόπο!

Δηλαδή με απευθείας εκτέλεση φάουλ!
Αυτή τη φορά ήταν το 71′ όταν ο Βραζιλιάνος σούταρε δυνατά και τεχνικά υποχρεώνοντας τον Βορύλλα που είχε βγει λίγα μέτρα από την εστία του, να μην μπορέσει να αποκρούσει σταθερά με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στο βάθος της εστίας του! Έτσι έγινε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ!
Το παιχνίδι ήταν δυνατό χωρίς πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος. Ουσιαστικά η ΑΕΜ απείλησε στο 38′ όταν ο Μουρίκι έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή με τον Βορύλλα να διώχνει σωτήρια και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζγκούρι βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του έμπειρου φορ.
Στο δεύτερο μέρος ο Σπυρόπουλος μέσα από την περιοχή στο 64′ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, για να έρθει στο 71′ η λύτρωση με το γκολ του Πινέιρο με εκτέλεση φάουλ.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά από συρτή σέντρα του Μουρίκι ο Ζγκούρι με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και τον έστειλε πάνω από τα δοκάρια του Βορύλλα. Η ομάδα από την Πάτρα ανοίχτηκε στο τελευταίο 20λεπτο προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση όμως οι παίκτες της ΑΕΜ δεν τους άφησαν το παραμικρό περιθώριο να απειλήσουν την εστία του Ντούνη και κράτησε έτσι την υπερπολύτιμη νίκη!
Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ: Ντούνης, Ράγια (46′ Στυλιανόπουλος), Κέμπε, Μαντζανάς, Αρκούδας (79′ Αχείμαστος), Τράκας, Ζγκούρι, Μουρίκι, Βαλαβανόπουλος (62′ Γιαννόπουλος), Πινέιρο (86′ Αγγέλης), Σπυρόπουλος
ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: Βορύλλας, Γερογιάννης Β., Ζελενίτσας, Γιαννόπουλος (88′ Θεοφάνης), Ζέλος, Βλασόπουλος (82′ Στανής), Μαστραντωνάκης, Σαμπανέι (76′ Λιμάτσι), Παπαγεωργίου (82′ Γερογιάννης), Κυβελίδης, Φούφουλας

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.