ΤΟΠΙΚΑ

Ομαδική έκθεση καλλιτεχνών από την ΚΔΕΠΠΑΜ

Ομαδική έκθεση καλλιτεχνών από την ΚΔΕΠΠΑΜ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μυκόνου & η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ – EPAPSY συμπράττουν και οργανώνουν σειρά εκδηλώσεων με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας, την ενημέρωση αλλά και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας απέναντι σε σύγχρονα ψυχο-κοινωνικά ζητήματα.
Ομαδική Εικαστική Έκθεση στην Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου με θέμα “ΨΥΧΗ και τέχνη” από 4-8 Νοεμβρίου 2023. Συμμετέχουν: Τζωρτζίνα Αρμακόλα, Ρούλα Βιδάλη, Μάνθος Γαΐτης, Πανωραία Γαλατά, Πανωραία Ελισάβετ Γαλατά, Παναγιώτης Γκιώκας, Ευγενία Γρυπάρη, Μερκούρης Δημόπουλος, Μόνικα Δέρπαπα, Richard James North, Αντώνης Κιούκας, Ανδριανή Κουφού, Βασίλης Καβουρίδης, Δημήτρης Μάντικας, Ειρήνη Μονογιού, Άγγελος Μαυραειδής, Θανάσης Μπαξόπουλος, Μάκης Μωράκης, Απόστολος Νάζος, Δημήτρης Προκοπίου, Ειρήνη Συριανού, Καίτη Φούσκη, Βιβή Χανιώτη, Μυρτιά Χέλνερ, Bogdan Kopec, Άντζελα Χειμωνά, Ιωάννα Χειμωνά, ομάδα Ντεφορμέ.
Διάρκεια έκθεσης 4-8/11/2023
Εγκαίνια το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 19.00.
Ώρες λειτουργίας 11.00-14.00 & 18.00-21.00

Παράλληλα την ημέρα των εγκαινίων στις 19.30 θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων και τέχνης της ΚΔΕΠΠΑΜ στον 1ο όροφο oμιλίες με θέμα την συνάντηση της τέχνης με την ψυχική υγεία με προσκεκλημένους ομιλητές, καλλιτέχνες , αλλά και μέλη του κλιμακίου της Κινητής Μονάδας της ΕΠΑΨΥ.
Ομιλητές:
• Αντιγόνη Αποστολοπούλου Διδάκτωρ του τμήματος ψυχολογίας του Παν/μιου Αθηνών
• Βάσια Γαρυφαλλή Ψυχίατρος PHD (c), Γνωσυμπεριφορική ψυχοθεραπευτρια
• Γεώργιος Β. Βάσσος, Κλινικός Ψυχαναλυτής MSc, Υπ. Ψυχαναλυτής ΕΨΕ, Ε/Υ Κινητής Μονάδας ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ
• Μάκης Μωράκης, Καθηγητής Εικαστικών-ζωγράφος
Επίσης με αφορμή την ημέρα της ψυχικής υγείας που γιορτάζεται τον μήνα Οκτώβριο θα αναρτηθούν πανό στην Χώρα και στην Άνω Μέρα με τίτλο “Εκφράσου Ελεύθερα” όπου θα μπορούν οι πολίτες να γράφουν σύντομα την σκέψη και τα συναισθήματά τους.
Σας περιμένουμε!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.