ΤΟΠΙΚΑ

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Δ.Μανωλιτσάκη που θα παραμείνει στην ομάδα ως βοηθός του Γιάννη Τζήμα

Ο ΑΟ Μυκόνου ανανέωσε την εμπιστοσύνη του με τον κ.Μανωλιτσακη ο οποίος τον οδήγησε στο πρώτο πρωτάθλημα και αήττητο- στην Γ´ Εθνικη!
Η εξαιρετική συνεργασία με τον κοουτς Δ.Μανωλιτσακη συνεχίζεται και στην παρθενική εμφάνιση στην Β´Εθνικη, ως assistant coach και ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας ,ως ένας απο τους πολύτιμους συνδετικούς κρίκους της περσινής με την φετινή ομαδα.

Ξεκίνησε την προπονητική του πορεία το 1998, στον Περίανδρο Κορίνθου. Από το 1999 μέχρι το 2002 εργάστηκε στον Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων, ενώ από το 2002 μέχρι το 2005 βρέθηκε στην Ολυμπιάδα Άσσου-Λεχαίου με την οποία είχε σημαντικές επιτυχίες.

Στην συνέχεια συνεργάστηκε με τον Παλαίμωνα Κορίνθου με τον οποίο το 2008 κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΣΚΑΚ.

Πριν μετακομίσει στον Ποσειδώνα Λουτρακίου ήταν assistant coach στον Κεραυνό Αιγίου και προπονητής των ακαδημιών του ΚΑΟ Κορίνθου και παράλληλα προπονητής κλιμακίων του νομού Κορίνθου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.