ΤΟΠΙΚΑ

Ομάδα μοντέλο η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ κάνει την καλύτερη πορεία της ιστορίας της

Ομάδα μοντέλο η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ κάνει την καλύτερη πορεία της ιστορίας της
Οι κινήσεις του Αλέκου Κουκά πέτυχαν απόλυτα και έφτιαξε μια ομάδα που την χαίρεται όλο τη νησί

Λένε πως πρέπει να πάθεις για να μάθεις και οι άνθρωποι στην ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ επένδυσαν πολλές φορές και αρκετά, «έπαθαν» και φαίνεται ότι έμαθαν καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού κάνει φέτος μια εκπληκτική χρονιά στην Γ´Εθνική.

Η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ πετάει από νίκη σε νίκη και είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας διεκδικώντας την άνοδο στα ίσια για την Β´Εθνική.

Κοντρα σε αντίξοες συνθήκες πολλές φορές και απέναντι σε ιστορικές ομάδες η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ κάνει την καλύτερη χρονιά στην ιστορία της.

Πρωτεργάτης φυσικά του οικοδομήματος ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς που έχει κατορθώσει να φτιάξει μια ομαδα μοντέλο.

Η επιλογή ενός πολύ έμπειρου στην θέση του τεχνικού ηγέτη, του Βαγγέλη Βλάχου που οι παραστάσεις του είναι από το υψηλό επίπεδο, άλλαξαν αρδην την εικόνα όλης της ομάδας που έχει την σφραγίδα του.

Η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ δείχνει έτοιμη όσο ποτέ άλλοτε να αλλάξει επίπεδο αν και μοιάζει απαγορευτικό για την ώρα κάτι τέτοιο καθώς η έλλειψη εγκαταστάσεων στο νησί αποτελεί τροχοπέδη για τα μεγαλεπήβολα σχέδια και όνειρα όλων.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι το νησί είναι υπερήφανο για την ποδοσφαιρική του ομαδα και την ξέφρενη φετινή της πορεία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.