ΤΟΠΙΚΑ

Ομάδα μοντέλο «χτίζει» στα Σπάτα ο Αλέκος Κουκάς

Ομάδα μοντέλο «χτίζει» στα Σπάτα ο Αλέκος Κουκάς
Ο πρόεδρος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ κερδίζει το στοίχημα έκανε το βήμα με σκοπό να ανοίξει την πόρτα στα Μυκονιατόπουλα και δικαιώνεται

Η απόφαση του Αλέκου Κουκά το περασμένο καλοκαίρι να εμπλακεί με μια Αθηναϊκή ομάδα και μάλιστα σε μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή που είχε τα προηγούμενα χρόνια στις Κυκλάδες κερδίζει τις εντυπώσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον τρόπο που λειτουργεί μέχρι στιγμής.

Ο Αλεκάρας όμως των φίλων του ΑΟ Μυκόνου είχε και σχέδιο και πρόγραμμα καθώς από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η ομάδα της οποίας ανέλαβε το τιμόνι ο Αήττητος Σπάτων,με μια φιλοσοφία ανάδειξης νέων παικτών και ήδη η ομάδα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της Γ Εθνικής κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Η φιλοσοφία του Αλέκου Κουκά να δημιουργήσει μια ομάδα με νέα παιδιά και νέο προπονητή που θα γίνει και ο δίαυλος για τους νεαρούς Μυκονιάτες ποδοσφαιριστές που αναγκάζονται να φύγουν από το νησί και να εγκατασταθούν στην πρωτεύουσα παίρνει σάρκα και οστά με την ενασχόληση του Αλεκάρα με την ομάδα των Σπάτων και το πρότζεκτ δουλεύει ήδη άψογα καθώς τέσσερα ήδη παιδιά από την Ακαδημία του ΑΟ Μυκόνου αγωνίζονται στην Γ Εθνική.

Χωρίς να εγκαταλείψει τον ΑΟ Μυκόνου, ο πρόεδρος Κουκάς  πήρε την απόφαση και το ρίσκο και κερδίζει το στοίχημα για την ώρα με το παραπάνω έχοντας κάνει αίσθηση στο πανελλήνιο με την ομάδα που «έχτισε»μόνος του με τους συνεργάτες του από το  μηδέν στα Σπάτα, με μηδαμινή βοήθεια.

Όταν έχεις πρόγραμμα,στόχο και γνώση στο αντικείμενο δεν χρειάζεται να ξοδεύεις υπέρογκα ποσά για να κάνεις την διαφορά και αυτό ο Αλέκος Κουκάς το κερδίζει για την ώρα με το παραπάνω με την πορεία που έχει ο Αήττητος Σπάτων στην Γ´ Εθνική.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.