ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε το έργο της  Αξιολόγησης Ενστάσεων για το Πρόγραμμα «ΝΗΣΙδΑ»

Ολοκληρώθηκε το έργο της  Αξιολόγησης Ενστάσεων για το Πρόγραμμα «ΝΗΣΙδΑ»
Ολοκληρώθηκε το έργο της  Αξιολόγησης Ενστάσεων για το Πρόγραμμα «ΝΗΣΙδΑ», ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» 2014-2020.
Βάσει αυτής, επί συνόλου 2.952 ενστάσεων, 462 ενστάσεις έγιναν αποδεκτές και εγκρίνονται για χρηματοδότηση από το Ε.Π. Νοτίου Αιγαίου 2014-2020, συμπληρωματικά στις ήδη ενταχθείσες με την με αρ. πρωτ. 1370/13.04.2021 Απόφαση ένταξης, η οποία θα τροποποιηθεί για τον σκοπό αυτό.
Ο προϋπολογισμός που εγκρίνεται για την ενίσχυση των επιπλέον 462 επιχειρήσεων που εντάσσονται στο «ΝΗΣΙδΑ» ανέρχεται σε 4,5 εκατ. €, ποσό το οποίο θα προστεθεί στον αρχικό προϋπολογισμό του Προγράμματος, ύψους 35 εκατ. €.
Η απόφαση έγκρισης θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα Διαύγεια, στις ιστοσελίδες της ΕΥΔ www.pepna.gr. του ΕΦΕΠΑΕ www.efepae.gr και του ΕΣΠΑ www.espa.gr. Τις επόμενες μέρες θα είναι δυνατή η αναλυτική ενημέρωση των δικαιούχων μέσα από το Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων με τη χρήση του κωδικού κάθε πρότασης. Παράλληλα κάθε ενδιαφερόμενος θα ενημερωθεί και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Η εκδοθείσα επί των ενστάσεων απόφαση καθιστά οριστική την κατάταξη της πράξης στους πίνακες αποτελεσμάτων, χωρίς τη δυνατότητα ετέρου σταδίου διοικητικής προσφυγής.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.