ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στο Καρπενήσι

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στο Καρπενήσι

Ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας η Α.Ε. Μυκόνου στο Καρπενήσι και αύριο το πρωί θα επιστρέψει στη Μύκονο για την συνέχεια των υποχρεώσεων που θα περιλαμβάνουν πλέον τα επίσημα ματς αρχής γενομένης με το παιχνίδι κυπέλλου με τον Εθνικό.

Το τεχνικό τιμ  Παχατουρίδης- Τσιώλης πραγματοποίησαν την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και όλοι πλέον περιμένουν τα αποτελέσματα καθώς η υπέρβαση έγινε και αυτό που έχει σημασία είναι να αποτυπωθούν όλα μέσα στο χορτάρι.

Το πρωί της Παρασκευής θα γίνει μια τελευταία προπόνηση στο Καρπενήσι και κατόπιν η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει στην βάση της στην Μύκονο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.