ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώνεται το όνειρο του κλειστού γυμναστηρίου

Ολοκληρώνεται το όνειρο του κλειστού γυμναστηρίου
Αυτοψία του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά στις εργασίες που γίνονται με γοργούς ρυθμούς

Με εντατικούς ρυθμούς ολοκληρώνεται το κλειστό γυμναστήριο της Μυκόνου. Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πράξη μέσα σε μία τετραετία από τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά.

Ο κ. Κουκάς πραγματοποίησε σήμερα το πρωί αυτοψία στους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου, όπου τα συνεργεία συνεχίζουν τις εργασίες τους και τις Κυριακές.

Το κλειστό γυμναστήριο στην Καρδαμίδα ήταν από τους βασικούς στόχους στην ατζέντα του Δημάρχου κατά την προεκλογική περίοδο του 2014 και μέσα σε μία πενταετία έγινε πράξη.

Ένα όνειρο δεκαετιών παίρνει σάρκα και οστά και ο αθλητισμός πλεόν στο νησί  μπαίνει σε νέα εποχή.

Παράλληλα ο κ. Κουκάς ανακοίνωσε σήμερα μια σειρά από έργα αθλητισμού για την επόμενη τετραετία που έχουν σαν στόχο να δώσουν διεξόδους στη νεολαία και να οδηγήσουν και στην ανάπτυξη και άλλων σημαντικών αθλημάτων και δραστηριοτήτων που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος και η νέα γενιά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.