ΤΟΠΙΚΑ

Όλοι μαζί στη μάχη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας

Όλοι μαζί στη μάχη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας
Ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του καθημερινά καλούνται να αντιμετωπίσουν κρίσιμα θέματα στο δρόμο,όπως η καθαριότητα του νησιού

Δεν περισσεύει κανείς στο νησί και αυτή είναι μια πραγματικότητα που την βιώνουν άπαντες.

Τόσο ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς όσο και άπαντες οι βασικοί του συνεργάτες σε όλους τους τομείς της δραστηριότητας τους, από νωρίς το πρωί ρίχνονται στη μάχη της  αντιμετώπισης των προβλημάτων.

Μεγάλο αγκάθι για το νησί αυτό το καλοκαίρι τα σκουπίδια.

Μια συνθήκη που στην αρχή της σαιζόν έμοιαζε γρίφος χωρίς λύση.

Με την αποκατάσταση των διαδικασιών που έφερναν πίσω  το θέμα με τα σκουπίδια, η κατάσταση δείχνει να έχει βελτιωθεί και μάλιστα σε σημαντικό βαθμό.

Στο νησί βρίσκονται περισσότεροι από τριακόσιες χιλιάδες κάτοικοι και επισκέπτες αυτή την περίοδο και μοιάζει με μπαρουταποθήκη έτοιμοι να εκραγεί καθώς είναι δεδομένο το μεγάλο πρόβλημα των υποδομών.

Νωρίς το πρωί ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς που επιλαμβάνεται ο ίδιος προσωπικά των δύσκολων ζητημάτων βρέθηκε στα Ματογιάννια και επιθεώρησε τις εργασίες και ανέφερε χαρακτηριστικά:

« Στην καρδιά της τουριστικής σεζόν, δίπλα σε αυτούς που καθημερινά προσπαθούν να διατηρήσουν το νησί μας καθαρό. Μια διαρκής προσπάθεια Δήμου, εργαζομένων, επαγγελματιών και κατοίκων, που απαιτεί επιμονή, συνεργασία και σεβασμό.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.