ΤΟΠΙΚΑ

«Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα»

«Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα»
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς ανακοίνωσε την τοποθέτηση του Αλέκου Βαμβακουρη-Κορνιβα στη θέση του αντιδημάρχου

Την τοποθέτηση στη θέση του αντιδημάρχου καθημερινότητας του Αλέκου Βαμβακουρη ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

«Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα.

Η πολιτική αυτή αρχή χαρακτήρισε την ομάδα μας, την «Πρωτοβουλία Δράσης», από την πρώτη μέρα, που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου. Ειδικά τώρα, που η σημερινή συγκυρία του υπέρ τουρισμού απαιτεί συνθέσεις και εφόσον βέβαια συμφωνούμε για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και στο εξής. Όταν δηλαδή υπάρχει πραγματική διάθεση και ειλικρινή θέληση συνεργασίας.

Τότε, λοιπόν ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Γι αυτό και σήμερα ανακοινώνω τον ορισμό του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Αλέκου Βαμβακούρη (Κορνίβα) ως Αντιδημάρχου Καθημερινότητας. Ο Αλέκος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς, δεν μπορεί να του αμφισβητήσεις την εργατικότητα και τη διάθεσή του για προσφορά.

Το νησί, μας χρειάζεται όλους και η δημοτική μας αρχή με πράξεις θα αξιοποιήσει όποιον πραγματικά θέλει να βοηθήσει στην κοινή προσπάθεια. Και αυτό είναι μια ανοικτή πρόσκληση προς όλους.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.