ΤΟΠΙΚΑ

Όλοι μαζί μια γροθιά για την νίκη

Όλοι μαζί μια γροθιά για την νίκη
Ομοψυχία και πνεύμα ομάδας με θετική ενέργεια η Πρωτοβουλία Δράσης

Ένα σώμα μήνα ψυχή είναι όλοι στην Πρωτοβουλία Δράσης και αυτό το δείχνουν καθημερινά σε όλες τις δραστηριότητες τους τα μέλη του συνδυασμού.

Κάθε μέρα κάνουν συναντήσεις και χαράσσουν το πρόγραμμα τους.

Καμία πικρία για αυτούς που δεν εκλέχθηκαν και καμία έπαρση για όσους πήραν μήνα θέση στο δημοτικό συμβούλιο με όρεξη για αγώνα οι συνεργάτες του Κουκά δίνουν τα ρέστα τους τις τελευταίες μέρες.

Δίπλα στους πολίτες της Μυκόνου κοινωνούν το πρόγραμμα του συνδυασμού και τα πλεονεκτήματα του Κωνσταντίνου Κουκά έναντι του Χρήστου Βερώνη.

Χωρίς καμία ηττοπάθεια από το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου με πίστη στις δυνάμεις τους οι άνθρωποι της Πρωτοβουλίας Δράσης ανέλαβαν δράση και κάθε μέρα φέρνουν την νίκη πιο κοντά τους.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.