ΤΟΠΙΚΑ

Όλοι μαζί με στόχο ένα κοινό φιλανθρωπικό σκοπό

Όλοι μαζί με στόχο ένα κοινό φιλανθρωπικό σκοπό
Ατζαμόγλου, Σαμψούνη και Ατζαμόγλου βρέθηκαν μαζί σε φιλανθρωπική εκδήλωση στην Τήνο

Οι Μυκονιάτες φημίζονται πάντα για την αλληλεγγύη και την προσφορά τους και ακόμα μα φορά όλοι μαζί συμμετείχαν σε φιλανθρωπική εκδήλωση στην Τήνο.

Είναι  η 1η Φιλανθρωπική Εκδήλωση στην Τήνο που οργάνωσε ο Δημήτρης Κουκούβελος και ο Γιώργος Στυλιανουδάκης και οι δυο τους εμπνευστές του εστιατορίου Kalopsia στην Τήνο, αφιερωμένη στο σωματείο ατόμων με ειδικές ανάγκες ” Έχουμε Δικαίωμα”.

Αναφέρει  ο αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου χαρακτηριστικά:

«Το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) Τήνου «Έχουμε Δικαίωμα» και ο Μυκονιάτης συντοπίτης μας, Δημήτρης Κουκούβελος , ιδιοκτήτης του εστιατορίου “Kalopsia”, μαζι με τον σεφ Γιώργο Στυλιανουδάκη, μας έφερε όλους κοντά στην πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώθηκε στηρίζοντας έμπρακτα τους σκοπούς του σωματείου μετουσιώνοντας τη μαγειρική σε αγάπη και προσφορά.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.