ΤΟΠΙΚΑ

Όλοι μαζί ενωμένοι για την επανεκκίνηση του νησιού

Όλοι μαζί ενωμένοι για την επανεκκίνηση του νησιού
Συνάντηση φορέων στο δημαρχείο για την αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και την απόφαση δράσεων

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μυκόνου μεταξύ του Δημάρχου των Αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και του Προεδρείου του Σωματείου Κέντρων Διασκέδασης και Εστίασης Μυκόνου. Σωματείο Επιχειρήσεων Διασκέδασης & Εστίασης Μυκόνου – Σωματείο ΣΕΔΕΜ. Παρόντες και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου καθώς και η Εντεταλμένη Τουρισμού.

Συζητήθηκε η επικαιρότητα και θέματα που αφορούν στη στρατηγική στόχευση προβολής και υπεράσπισης του τουριστικού προϊόντος.

Συμφωνήθηκε να διεκδικηθεί η σύννομη παράταση ωραρίου των καταστημάτων διασκέδασης αλλά και να τεθούν κοινοί επιπλέον στόχοι όπως η δημιουργία κοινής επιτροπής εκπροσώπησης και διεκδίκησης αιτημάτων του κλάδου.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.