ΤΟΠΙΚΑ

Όλγα Πολίτη για την υποψηφιότητά της στην Περιφέρεια Αττικής: «Δεν θέλω επ΄ ουδενί να εκληφθεί ως ένα “αντίο” προς τους πολίτες των Κυκλάδων»

Όλγα Πολίτη για την υποψηφιότητά της στην Περιφέρεια Αττικής: «Δεν θέλω επ΄ ουδενί να εκληφθεί ως ένα “αντίο” προς τους πολίτες των Κυκλάδων»

Η Όλγα Πολίτη με την απαραίτητη αυτοδιοικητική εμπειρία, ως δημοτική σύμβουλος και αντιδήμαρχος Παιδείας στον Δήμο Βάρης – Βουλιαγμένης, έχει ταχθεί υπέρ της άμεσης και συμμετοχικής δημοκρατίας στο χώρο της αυτοδιοίκησης.

Η υποψηφιότητά της στην περιφέρεια Αττικής με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού, όπως αναφέρει η ίδια με την ακόλουθη ανακοίνωσή της ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως ένα “αντίο” προς τους πολίτες των Κυκλάδων.

Διαβάστε τι αναφέρει:

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

η απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής, με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού, δεν θέλω επ΄ ουδενί να εκληφθεί ως ένα “αντίο” προς τους πολίτες των Κυκλάδων αλλά ως ένα τεράστιο “εις το επανιδείν”.

Η σημαντική αποδοχή που έλαβα ως υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων, με το ΠΑΣΟΚ, στις πρόσφατες εκλογές, μου δίνει την απαραίτητη δύναμη αλλά και την αναγκαία καύσιμη ύλη να σας πω με σιγουριά πως αυτή η σχέση ανάμεσά μας μόλις ξεκίνησε και έχει πολλά … ναυτικά μίλια μπροστά της.

Όταν ανακοίνωσα πως θα είμαι υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων, το πρώτο που υπογράμμισα ήταν πως οι Κυκλάδες είναι το σπίτι μου, επομένως, οι δεσμοί που μας συνδέουν, ήταν, είναι και παραμένουν άρρηκτοι.

Για αυτό θα ήθελα να σας ζητήσω και την στήριξή σας σε αυτή τη νέα εκλογική “μάχη” που δίνω στην Ανατολική Αττική ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού. Άλλωστε, ξέρετε πολύ καλά πως οι αξίες και οι αρχές που πρεσβεύουμε αφορούν όλους τους συμπολίτες μας.
Εις το επανιδείν λοιπόν…

Όλγα Πολίτη
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με την παράταξη “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση”, με επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.