ΤΟΠΙΚΑ

Όλα έτοιμα για το μεγάλο γεγονός του Mykonos Running Festival

Όλα έτοιμα για το μεγάλο γεγονός του Mykonos Running Festival

Κατά  το χρονικό διάστημα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 2 Οκτωβρίου2022 στο νησί  θα διεξαχθεί το 1ο Mykonos RunningFestival.

Το Mykonos Running Festival θα αποτελεί για τους συμμετέχοντες δρομείς μία ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία που με βασικό άξονα τον αθλητισμό και τη συμμετοχή τους σε κάποιον από τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, θα παρέχει την ευκαιρία για ποιοτικό τουρισμό και συγχρόνως τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα των παραλλήλων εκδηλώσεων επιχειρηματικού, κοινωνικού, ψυχαγωγικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τονΗμιμαραθώνιο Δρόμο – Mykonos Gold, τονΔρόμο10.000μ – Mykonos Run και τον Δρόμο 2.500μ – Mykonos Family.

Beach party προς τιμήν των δρομέων και Kids’ Athletics για τους μικρούς  φίλους θα περιλαμβάνονται στο πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, με σημαντικούς αθλητές-τριεςδιεθνούς και ολυμπιακού επιπέδου να το τιμούν με την παρουσία τους.

Τέτοια σημαντικά γεγονότα αθλητικού προσδίδουν σημαντική υπεραξία στον τόπο  και συνεισφέρουν στη βελτίωση τη σωματική της φυσικής και ψυχικής υγείας των συμμετοχόντων.

Ο δήμαρχος Κωνσταντινος Κουκάς  τονίζει χαρακτηριστικά:
«Στο πλαίσιο αυτό, καλώ όλους να συμμετάσχουν στο επερχόμενο 1ο MykonosRunning Festival ατομικά ή με την οικογένειά τους, φίλους τους, ή συναδέλφους τους κάνοντας το πρώτο βήμα στην υιοθέτηση ενός μοντέλου υγειούς διαβίωσης και ευεξίας.

Ο Δήμος Μυκόνου με χαρά αναλαμβάνει για φέτος την κάλυψη της συνδρομής συμμετοχής των δημοτών του, ευχόμενος καλή επιτυχία και διασκέδαση στη συμμετοχή του στη νέα αθλητική γιορτή που φιλοδοξία όλων μας είναι να γίνει θεσμός.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.