ΤΟΠΙΚΑ

Οι τρεις εφαρμογές στην Μύκονο που θα αλλάξουν την εμπειρία του νησιού

Οι τρεις εφαρμογές στην Μύκονο  που θα αλλάξουν την εμπειρία του νησιού
Το πρόγραμμα για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την διάθεση εφαρμογών εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας.

Η εικονική και η επαυξημένη Πραγματικότητα αποτελούν μια νέα πρόκληση για την τουριστική, ιστορική και πολιτιστική προβολή των δήμων σε όλη τη χώρα.

Έτσι, με την αξιοποίηση των κατάλληλων εργαλείων δίνεται η δυνατότητα στους Δήμους να απευθυνθούν σ’ ένα μεγαλύτερο, πιο δυναμικό και με μεγαλύτερες απαιτήσεις κοινό, ενώ παράλληλα μπορούν να αξιοποιήσουν κανάλια επικοινωνίας και προβολής με εκατ. επισκέπτες.

Αυτήν την ευκαιρία θέλει να αξιοποιήσει ο Δήμος Μυκόνου υποβάλλοντας σχετική πρόταση χρηματοδότησης για την υλοποίηση του προγράμματος «Εφαρμογές εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας για την προβολή του πολιτιστικού και τουριστικού αποθέματος της Μυκόνου».

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.