ΤΟΠΙΚΑ

Οι ταξιδιώτες μπορούν να εμπιστευτούν την SBΟΧ για την ασφάλεια και την προστασία των αντικειμένων τους

Οι ταξιδιώτες μπορούν να εμπιστευτούν την SBΟΧ για την ασφάλεια και την προστασία των αντικειμένων τους
Η SBΟΧ, η γνωστή εταιρία θυρίδων θησαυροφυλακίου, σημειώνει αξιοσημείωτη επιτυχία και αυξημένη ζήτηση στο νησί της Μυκόνου. Οι τουρίστες εμπιστεύονται ολοένα και περισσότερο την εταιρία και αναζητούν τις υπηρεσίες της για την ενοικίαση θυρίδων θησαυροφυλακίου ακόμα και για μία μέρα.
Η αυξημένη ζήτηση για την ενοικίαση θυρίδας ακόμα και για μία μέρα αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που έχουν αναπτύξει οι επισκέπτες του νησιού απέναντι στην εταιρία. Μέσω των θυρίδων θησαυροφυλακίου, μπορούν να αποθηκεύσουν με ασφάλεια τα πολύτιμα είδη τους, ελευθερώνοντας έτσι τον εαυτό τους από το βάρος και τον φόβο της απώλειας.
Οι πλούσιες δυνατότητες του νησιού της Μυκόνου τον τοποθετούν ως απόλυτο προορισμό και το απόλυτο μέρος για ανεξέλεγκτη διασκέδαση. Με την SBΟΧ να προσφέρει την αξιόπιστη υπηρεσία της, οι τουρίστες αισθάνονται ασφαλείς και ελεύθεροι να απολαύσουν χωρίς ανησυχίες την μοναδική εμπειρία που προσφέρει η Μύκονος, γεγονός που ήταν και στους αρχικούς στόχους της ίδρυσης της.
Η SBΟΧ είναι περήφανη για την εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει από τους τουρίστες και θα συνεχίσει να προσφέρει την υψηλής ποιότητας υπηρεσία της 24ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Οι ταξιδιώτες μπορούν να εμπιστευτούν την SBΟΧ για την ασφάλεια και την προστασία των αντικειμένων τους, επιτρέποντάς τους να απολαύσουν ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι.
Για περισσότερες πληροφορίες και για την κράτηση της θυρίδας θησαυροφυλακίου σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.safebox.gr ή επικοινωνήστε στο +30 228 902 5739 (8.00 – 20.00 καθημερινά)+30 697 099 4903
ή μέσω email στη διεύθυνση info@safebox.gr.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.